Z-Wave Plus V2

 

 

Z-Wave Plus™ V2 este un nou nivel în cadrul certificării Z-Wave și este conceput pentru a ajuta consumatorii să identifice acele produse care utilizează platforma hardware „GEN7” Z-Wave (cunoscută și ca seria 700 sau generația a 7-a). Produsele certificate Z-Wave Plus™ V2 au o serie de avantaje care cresc ușurința în utilizare și permit instalarea și configurarea soluțiilor Z-Wave și mai rapid și mai ușor.

De la certificarea primului produs Z-Wave în 2004, Z-Wave a devenit lider de piață pentru dispozitive inteligente interoperabile în rețelele de acasă. Odată cu introducerea noii serii Z-Wave 700, ecosistemul Z-Wave a fost extins cu noi funcții, cum ar fi o rază de acțiune crescută, o durată de viață mai lungă a bateriei, upgrade Over The Air (OTA) și canale RF suplimentare.

Cu toate acestea, produsele cu Z-Wave Plus™ V2 sunt complet compatibile cu produsele Z-Wave existente!

Pentru consumatori, proprietari, integratori și furnizori de servicii, Z-Wave Plus™ V2 oferă îmbunătățiri și beneficii extraordinare în ceea ce privește instalările mai scurte și mai ușoare, profiluri mai bogate ale dispozitivelor, auto-vindecare îmbunătățită și durată de viață mai lungă a bateriei.

Z-Wave Romania

The On-line shop for home automation Z-Wave products. Based in Spain, we deliver all over the world. Z-Wave is the international standard for wireless networking of home control systems. You can manage lighting, electricity, blinds, alarms etc ... Z-Wave products from different vendors work well together allowing control of smart home.

Contact Us

Mobile
+34610266723
e-mail
info@domoticadavinci.com
Skype
josemiguel.rubiovaras

Facebook